penning hit och penning dit

Påskrift och laxat, så nu är det KLART! :D Bilägare igen, skönt! Om några månader kanske jag sitter här och svär över bilskrället som ska ha sjukpenning... Haha, ne...... Blir nog bra. :)



OCKSÅ:
Varit på IKEA. Åt mat & inhandlade två bords/fönsterlampor + värmade höst/vinterljus.
ÅRSTID. 99:- (erbjudande v. 44, ord. 199:-) Har en sänglampa från samma serie:

Gillar stuket.

Kikade Dollar Store. Och ja, jag gillare! Mycket och lagom. Försäkrade mig om advent och tog med mig en adventsljusstake hem. Och lite rengöringsmedel + matskålar till tyra + ljuslyktor.  


Nu är jag hemma och efter lite stök så sitter vi i soffan. Ska gå och ta en varm dusch och sedan fika lite innan sängen. Tror det blir mannagryn, välling eller "pudding".. hehe!




(SKA BARA SE LITE TILL PÅ JÄGARNA 1. BLIR SÅ JÄVLA FÖRBANNAD NÄR JAG SER PÅ ALLA IDIOTER. Haha ogillar mig själv för när jag en gång sätter mig in i en film, lever jag i den......)

 


står och väger...

OH GOD! Hjärta smärta! Hästar är ibland en rent vansinne och ibland raka motsatsen. Filurer där...

Idag ska vi åka till Birsta. Tänkte passa på att köpa mig en rejäl vinterRIDjacka och ett par jobbSTALLskor!
Fra HÖÖKS:


Lite högre skaft ska det va!
Om man är less på snö skon:

Om man verkligen är less på snö i skon:


PURPLE SKY!

Vi skrittar ju bara för det är viktigast! Från idag:

Samma & det enda hon gjort i 8 år:


Annars då. Jo har jobbat kvällen. Och hjälpt pappa. Nu tänkte vi fika innan kvällen springer iväg till natt. Men vet inte vad!??


slappare!

Fy fan vad bra jag är! Har gjort en heldag på jobbet, från morgon till kvälla! TJIII!

Nu kom jag hem och kastade mig i soffan med en chokladkaka (pecannöt och salt) & en påse chokladnötter! Ser på "Så mycket bättre". Spännande blandning artister tycker jag! Tomas Ledin, Timbuktu, Laleh, E-Type, LenaPH m.m. :)

Imorgon ridlektion kl 11. Enda planen tror jag!


Åh, min Nissa!

Och jag fick med mig pappa och Micke. Och jag är preliminärt bilägare av en NISSAN! Kanske... imorgon, söndag, måndag?

 ne, men är riktigt intresserad av den! Ganska fresh!

Nu ska jag gå med Tyra & ge hästarna mer hö. Sedan fixa Tacosen som vi ska duka upp på soffbordet framför tv:n! Postkod, Idol.... FREDAG! :D

friday!

Åh fredag. Ska ut och rida pappas häst nu. Sedan min. Efter ridningen kanske det blir stan om jag får med mig pappa och Micke; ska kolla på bil åt mig........!

Jag vet inte vad jag vill ha för bil. Har kollat på allt från småsmå miljöbilar till fyrhjulsdrivna, 20.000-140.000:- ... Så investeringen blir en överraskning åt mig själv också!


torsdagkväll!

Purple var fin att rida. Hon har aldrig blivit riden förut, utan uppsutten på någon gång bara. Har alltid sett henne som en "typisk" travhäst. Men vi skrittade i 30 minuter och sista kvarten gick hon riktigt fint! Imorgon blir det lite mer skritt! :D

Har haft mamma och pappa på middag; fisk (öring) i ugn, potatis & kall romsås.
Nu ska jag baka ihop något (snabbt) som vi kan äta under kvällen här i soffan.

Men först: Kvällspromme med snäsisTyra! 

PUSS!
  

latmask!

FY vad lat jag har varit idag. Allt jag gjort har tagit 17 år och det känns inge bra.

Nu ska jag åka till pappa och rida lillsnärta + låta Tyra springa av sig ute lite.

Herrå!

thursday!

Idag är jag ledig. Fick sms-förfrågan om att jobba långkväll, men har långpass (7.30-21) på lördag... Känner att innan jag kliver på heltiden vill jag hinna med stök i hemmet + stallet/djuren + ta det lite easy = slippa inre stressen. Framförhåll!

Veterinären tillsammans med oss kom på en träningsplan åt pappas häst. Och hon ska ridas, några gånger i veckan. Ska bli kul att se hur hon reagerar på skänlarna och allt sånt där "ridit". Så nu ska jag träna den hästen några gånger i veckan. Hoppas "felet" försvinner för hon är ju snabb som lärka. :)

Så idag:
x
Städa (dammsuga + skura + diska + tvätta lite)
x Rida pappas häst
x Rida min häst
x Få ordning i källarn
x Robinson!

skallar!

Nu ska jag gå och lägga mig. MÅSTE börja bli trött på kvällarna. Vill sova tidigt,  sova natten och vakna pigg tidigt på mornarna!
Kan "sova-tidigt-på-kvällen-problemet" bero på att jag äter mycket ganska sent eller/och att jag sitter vid den här jävla datorn på kvällskvisten?!

Jag ska göra ett dataförbud åt mig själv. Be Micke slita burken ifrån mig 21.00! Finito, adios! Start imorrn!

Sover iallafall gott då jag somnar för jag får en oförväntad finfin lön inatt! :)

GodNATT!

hästinlägg i vetrinärväg!

Idag har jag träffat en veterinär som jag konstaterar till en riktig och väldigt bra veterinär!
PH-vet i Laggarberg (mellan Kovland & Timrå). Öron, intresse, vidvinkel och hjärna är orden. Per Jonsson undersökte pappas häst i 1½ timme + åtgärd 30 min + ett rehabliteringsprogram/råd som vi fick med hem = NOGRANN!

Och det var inte som att komma på ställen jag varit förut. Böjprov, spruta, åka hem, starta = Gick lika dåligt eller sämre än förra gången. 
UTAN han letade efter orsaken till varför det blir en ömhet i lederna och benen. Han gick igenom hela musklaturen, nerver, klämde & kände och ett obligatoriskt böjprov. Plus att han berättade vad, hur och varför om allt - hela tiden!

Har alltid avskytt böjprov! Varför finns det? Allt vore ju döenkelt om det är så enkelt som att köra en kortisonspruta rakt in i benet sedan går hästen som en kanonkula. Endast en livslång senväg till nått man kallar åtgärd! Allt bra tar tid helt enkelt! (Har aldrig trott på veterinärer heller (vad det gäller travhäst), men nu gör jag det)! HAHA! :D

(En travhäst är av ett litet mysterium. En travhäst som åker till vetrinären för att kollas behöver inte ha ont dagligen, utan kan gott och väl användas som promenad eller ridhäst. Men traven är den mest påfrestande gångarten i hög fart och det är den gångarten som kräver mycket stabilitet och jämn kroppsfördelning. Det behövs så lite lite lite för att en travhäst inte kan prestera fullt ut i ett travlopp).
Helt sjukt egentligen...  

Om min (rid)häst blir sjuk eller ska kollas upp åker han till Laggarberg och PH-vet!! 

NU ska jag beställa lite mer täckeshängare och sånt till stallet så sadel/selkammarn blir klar innan vintern. Sen rida innan jobb 16.30!

bra start!

Minst sagt bra start på veckan.
Igår måndag fick jag jobb-erbjudande i ett travstall.
Idag tisdag tog Micke C-KORTET! Och idag tackade jag ja till heltidsjobbet! :D
Så skönt att få veta vilka dagar man jobbar och inte, en tid på FÖRHAND!
 
Annars idag har jag slingat och klippt hår, hälsat på arbetsplatsen Mellangård (Lucksta typ) och ridit. Min häst var en dröm ikväll. Började fundera på om han var sjuk eller nått. Så snäll, lyhörd och LUGN! Haha Micke: "I så fall vill jag att han ska vara sjuk varje dag" PÅ SKOJ naturligtvis. Men han är inte sjuk varken tecken på det eller feber, matfrisk som vanligt osv osv. HÄRLIGT! :)

Ne nu blir det lite marabou choklad och nått annat gott fika som vi ska göra ordning tillsammans! Tror jag ska värma majs med bregott och steka lite champinjÅns i ännu mer brelle!

Imorgon kl. 7: Åka med pappas häst till vetetrinär. Underpresterade kraftigt sin kapacitet igårdagens tävling på Östersund... :((((!!

PUSSPUSS!

Hejsanhoppsan!

Jag & min häst på lektionen idag, tränade basic-galopp på detta klipp (det andra ekipaget är Linda och hennes varmblodssto):
http://www.youtube.com/watch?v=-Gn2_tRhdxc&feature=BFa&list=ULYoH8C8JsEqQ&lf=mfu_in_order

Nu blir det lite chips och vitlöksdipp + lite vindruvs + tv. MUMMI! :)

hungrig så jag spyyyyyyyr!

Ska på middag till mamma och pappa.... vid 17! ÅÅÅH vill ha mat nununu! Men torsk sen blir göööörgött!

Annars
har jag varit på ridlektion idag och det gick bra, ramlade inte av (hehe) och han lyssnade bättre än sist. Framsteg!
Eftersom vädret är milt så fick han en liniment-schampo-dusch efteråt, filtar & mat på det i stallet till han torkade. Han blev nöjd, örschlåset (stavning)!

söndagsrapport!

Nu är det en ny dag efter en kul kväll & natt!
Och frukosten blev rester från middagen (älggryta & presspotato), vindruvor och chippps. Jag vet inte, men det var gott! :)

Ska snart ut till hästen som jag tagit in till stallet och göra ordning honom för ridlektion strax efter 12.

Sen
blir det lite städ och efter det ska jag bara göra det jag vill, underbara söndag! (Söndagar är bra nu när man inte går i skolan tycker jag)! :D

lördag!

NU ÄR DET BARA FESTEN KVAR!
Gått an som slavar hela dagen. Hahaaaaaa! :D


Nu är vi 8 stycken som ska äta älg, mums!

home alone friday!

Om man får en sådan frukost som nedan + påfyll + kaffe går det inte att klaga på NÅTT på HELA dagen!



Efter Ikea-frukost shoppade vi lite grejs till vårat nymålade rum. Kom hem, packa upp, putsade två fönster sedan iväg på jobb. Hemma nu och tröstäter chokladbollar och nötchoklad i min ensamhetsfobi. Men väntar dock sällskap i form av 2 stycken (+ 1 hund) inom rimlig snar framtid.




Ställa lite fika nurå! :)

/ Frida


frida var hungrig ikväll. gonatt


soffligg!

Nu blir det Robertos Robinson! Och lite chokladnötter innan fikat! Kommer ihåg från förra veckan avsnitt att det slutade spännande...

PUSS!!!!


massinlägg!

Imorse målade vi rummet en gång till, gjorde stallet och sedan har både jag & Micke jobbat över dagen.

Nu städar Micke ute; kör storskrot och eldar brännbart.
Och jag sorterar lite inne:
- Papper & tidningar (slängas/ha kvar -> Micke eller Frida-hög).
- Och snart ska jag våga kliva på mina kläder och göra en: "men justja den här ja"-sortering. Sist jag gjorde en rensning var ett halvår sedan, behövs nog göras lite mer ofta....... (Som bas-toppar/linnen, fula och utslitna som hänger, tar plats, samlar damm osv.) Nu använder man ju bara jobb/stall/mys-kläder till vardags så man glömmer bort de "vanliga" kläderna tråkigt nog!

(Haha, att rensa är inte jobbigt fysiskt för mig utan psykiskt. Därför drar jag mig för det... Jag tror att jag behöver allt, "kan va bra att ha" och att inget får varslas liksom... Hahha, samlare hetere?!)

Middag ska vi inte fundera på idag. Utan det blir PIZZA!

Justja. Har inte skrivit i bloggen att Tyra gjorde illa sig i somras. Men det vet ni säkert. I alla fall, sitter jag här och nu med kvitton och är en stolt försäkringstagare då vi sparade 25 000 kronor CIRKUS. Det var ögat hon skadade på jourtid (fredag-em/kväll). OCH nu är det så fint så! Har ni djur ni inte vill vara utan eller bli black på? Försäkra!


lilllllllördag!

Ännu en dag. Ännu en ganska grå och tröttsam sådan. Jag blir så seg då det är mörkt ute på dagarna. :( Mörka kvällar däremot, ger mig ro och energi...

Nu är jag ensam hemma.
Hatar att vara ensam, ska försöka sluta och tänka på att jag är själv och göra nått skoj istället. T. ex. baka. Baka och stöka är en perfekt ensamhetssyssla... :)

Annars idag:
- Har vi målat ett rum, vitt!
- Och jag har städat, har fått halvt mani igen. (Börjar man bli knäpp när man pratar med dammsugarn? Kom på mig själv förut: "Kom nurå, så går vi hit..." HAHA! Skrattade lite ÅT mig själv där).
- Nu kom jag nyss in från ridträning!

Har haft några lediga dagar i början av denna vecka och det känns väldigt skönt.
  Att bara vara hemma och känna att det är ok. Att städa innan det har blivit ett stökkaos är gött!
Livet som hemmafru är helt OK, men det skulle döda mig efter ett tag. Däremot att jobba på hemmaplan är en annan femma, en ganska intressant femma!

Nej, nu ska jag baka nå gott, det är trots allt onsdag, lillördag!

HA EN BRA KVÄLL! / Frida


hejsan!

Inatt sover jag gott!
(X)
Har städat hela trevåningshuset: Dammsugat och blöttorkat golven.
(X) Städat undan ute inför kommande vinter, tagit bort blomkrukor o.s.v. + rensat rabatterna + krattat.
(X) Hjälpt Anna-Lena.
(X) Och ridit!

Imorgon:
(_)
Bergsåker på förmiddagen för provlopp på banan med pappas racer!
(_) Hem för ridlektion 13.30.
(_) Och sen ännu en hemmafixar em/kväll!
Skööööönt!

Ikväll har vi haft Siw på besök. Fikat kaffe och godis. 
Nu ska jag fika lite keso och satsumas och kolla lite på tv innan vi ska gå ut och natta djuren. :)

Haha, gillar min "punktning" varenda eviga dag. Bloggen har blivit som en dagbokskalender för mig. Och varför jag nu har det officiellt kan man fråga dagens samhälle...? :)

Denna komb, MEN vita stolar och svart bord...?


goddag!

Ligger i soffan och funderar på vad jag ska ta tag i här näst...

Skall göras innan 12:
- Städa inne
- Kratta ute (det är nån som dräller runt hö över hela gårn??)
- Ikring 12: Hjälpa A-L med utemiljö

Vilket milt väder vi fick ha i natt förresten... Då det närmaste halvåret förmodligen blir ganska köldigt passade vi på att låta hästarna stå ute.

Ne nu ska jag fortsätta kolla på nyhetsmorgon och få lite glöggråd!
Tänk att det snart är jul. Drygt 2 månader, men nästan bara 1 till advent och det är ju då julen börjar! Åh längtar! Men önskar att alla affärer i stan kan tagga ner och sluta nöta på oss med jul redan i sep-okt...

måndag

Snälla gud, låt mig komma i säng innan 23 ikväll. Så jag är jättepigg då jag vaknar imorgon. Behöver inte kliva upp tidigt egentligen. Men att smyga upp, gå med hunden och till hästarna, sätta sig i soffan med kaffe, mackor, gröt och morgontv är ju så ljuvligt.

Annars kom jag hem kring 20.30 från stada. Mamma och pappa var hit, fikade choklad och prickekorv/ost-mackor. Och nu lite nuts!

Apropå livet.
Våran nya katt är så rolig! T.ex. Varje gång vi går promend med Tyra så följer hon efter, hela tiden. Haha! Hon sover i stallet på nätterna så kan ju förstå att hon blir jätteglad på dagarna/kvällarna då hon slipper nötterna där ute. :)

kommunarbetare

Jaha, te möran har jag varit ute. Ridit o.s.v. Nu är en installatör här för att fixa tv och massa nya och braaaa kanaler.

x Själv ska jag ta och dra igång en tvättmaskin här + sortera lite kläder + quickdammsugning
x Gå med Tyra bort till mamma med en påse sängkläder och tvätta som jag senare kan tumla där (vi har nämligen ingen torktumlare)... Bus!
x Sen hem igen. Duscha - åka till stan - handla lite smått till huset (+ hästskor och matskålar, Rut tog Tyras) och sedan möte på kommun!

Ha en bra måndag, det ska jag ha!
/ Frida 

söndag

Tyckte jag klev upp sent idag och fick lite dåligt samvete, ångest... Vad man nu kallar det? Men har hunnit med förvånatsvärt mycket ändå. Skönt!

Har också ridit lektion (och ramlat av för första gången på flera år, min kära häst reste/stegra rakt upp och jag med buller och bong ner i backen, baklänges, haha). Annars var han allmänt tjurig, men vi fick till några övningar riktigt fint på slutet, det känns bra!
Jobbat kvällen och nu ligger vi i soffan och kollar på en gammal serie - varuhuset och äter choklad, chips och vindruvor... Ha-Ha!

TV-Rummet: Som vi ska bygga på med mer detaljer och prydnader så småning om (då vi vet hur vi vill ha det med andra ord). :)


Haha, snygga kablar som går över halva väggen (dem skall bort)

Någonting på bordet...

Någonting på väggarna...

Tavelhyllor på väggen bakom Micke? Fönstren ska smyckas... Sen är det bra!

Tycker om soffan (från MIO) som har:
- Ett djupt "ligghörn" med lösa kuddar (går dock att sitta hyfsat), 
- En"sittdel" i mitten som inte är för djup med fasta kuddar 
- En divan. 2-3 världar i en. :)
Soffbordet (från Jysk), åh puss!
Fin desgin och bra funktioner.
- En korg för godis och snacks, - en för dosor, - en för ljus - och en för servetter, mittdelen för tidningar...




natt en lördag

Vilken härlig lördag!
Förutom de vanliga sysslorna på förmiddagen har vi varit i Birsta:
Inhandlat
grejor från främst Ikea till vårat vardagsrum bland annat.

Från IKEA:

TV-BÄNK - Smådal - 499:-

SIDOBORD - Lindved - 199:-


ROTTINGFOTÖLJ - Agen - 299:-

+ fårskinn i både matta och pläd, lampor, förvaring osv.
 

Blev riktigt bra då allt kom på plats i tv-rummet. Mer ombonat. Vi har ju haft hela sommarn att låta ägna en eller två tankar till hur vi kan tänkas ha det. Men vi ska inte göra och kosta på för mycket med möbler o.s.v. då vi hyr på obestämd tid, liksom... :) KAN VISA BILDER IMORGON kanske. :)

Annars har vi varvat kvällen med Idol (från igår) och en stor tacosbuffè m. dessert i soffan. Nu ligger vi i soffan med en tom tändssticksask och ögon tyngre än bly och är nöjd. Och säger godnatt!
/Frida


fredagkväll

Äntligen HEMMA! 
Har jobbat 7 - 16.30. Hem och åt middag (dukat bord, hihi) och genast iväg på klippningar. Gått med Tyra (45 minuter cirkus) gjort hästarna & stallet. Kom nyss hem från Ica och handlat lite fredagsgotta! Jag köpte naturligtvis en påse med naturgodis; nötter med chokladöverdrag och chokladkaka m. pecan&seasalt! Möms!




Nu håller vi (Micke) på med tv:n. Vi ska byta från Viasat till Canal Digital (äntligen!!) Men ack, det går inte så bra. En installatör kommer på måndag, men det är måndag det óch vi är otåliga. Tacka vet jag Internet och TV4-play: Har ett avsnitt Robinson (gårdagens) och kvällens Idol att roa oss med ikväll! :D

Och här är vår nya stallkatta RUT:


Haha, hon är så söt då hon springer efter Tyra hela tiden och vill leka. Tror dem kommer bli bästa vänner. Fast Tyra är avundssjukare än "jag vet inte vad" då vi myser med lillan. (Trots stallkatt får självklart vara med i soffan på fredagsmys ikväll då hon bara är bebi).


djurliv!

Är dålig att publicera inlägg i kategorier och är dålig på att hålla mig åt en kategori.
Men! Jag har skapat ännu en till: Djurlivet!

Igår var jag på Hööks! Hem fick jag:

Efterlängtade säkerhetsvästen!

Skön & billig!

Prisvärda fårskinnssulor, 35 kronor/par (kampanj)!

Ett par till vinterridstövlarna och ett par till mina vardagskängor!

Och jag fick mina grejer från Haglunds:
2 täcken
1 sadel-gelpad (anti-glid)
1 bett

Allt passade och jag är så nöjd!


Djurägare - inte billigt

Igår em/kväll åkte jag till stan. I Birsta givetvis. Jag storhandlade mat och Ida blev brydd 10 gånger om när hon såg att utrymmet i vagnen blev allt mindre och mindre. Finns bara fördelar med att handla på Ica Maxi:
- Mysigare - Billigare - Roligare - Godare
Så kul att dra kortet och få "10 gånger" mer mat än vad man får hemma på affärn....
(Ica Maxi har bra mängdrabatter, vilket jag tycker är bra. Creme Freich och Grädde som går lika hårt åt som Bregott i min kyl, d.v.s. mycket!) 



Och idag, som alla andra lediga mornar:
Först ut i stallet, en promenad med Tyra, frukost. Sedan tog jag tjurhornet; sorterat massa lådor, dammsugat och torkat golv!

Nu ska jag agera telefonväxel några ögonblick. Och hoppas på mindre blåst!

BYE!

löphunn!

Tyra har löpt en gång i sitt liv (feb/mars i år). Och jag tror det är på g igen. Som sist, konstiga och för henne ovanliga beteende, överdrivet sällskapssjuk, orolig osv. Det är så svårt att märka spår efter henne då don är efter "person". Haha!

Idag har jag varit mycket ute. Gjort stallet, borstat min häst i över en timme och följt med Micke då han kört sin häst och gått kortispromenader med Tyra. 

Nu ska jag sätta oss i arbete. STÄDA. Jag har lyckats plockat ihop på övervåningen, men inte orkat torkat av köksbordet, haha! Tänkte hjälpa Micke att röja fem minuter nere sen får han ta över. Ska nämligen rida lektion 14.00!
 

oh happy day

Älltså. Att jobba känns kul, att ha djuren (trots att det blir allt mer kallt och "besvärligt") känns inte ansträngande, att ha mig själv och ett hushåll (haha) att sköta känns helt ok. Jäkla resa att göra susen på livet! :)

Nu ska jag äta lite fruktsallad som Micke gör ordning åt mig. Snällt! En liten vitaminkick med en skvätt grädde på kvällskvisten kan aldrig vara fel! 

Imorgon är jag ledig. Så då ska jag ta tag i:
x
Försäkringar hos mina djur, så allt är som jag vill ha det
x Städa huset; över och mellanplan!
x Tvätta
x Rida lektion
Och när det är klart:
x
Birsta, prio:
- Hämta min säkerhetsväst
- Köpa djurfoder


IDOL!

Kan någon vara snäll att stjäla mitt chokladberoende?!!! Och nej, för mig är det ingen myt att choklad = ugugugly hy. På två sätt det där med "gott att leva"....

Idolyra i min skalle. Översta låten har jag nynnat på hela dagen. (Och dem två klippen under kan jag lyssna om och om och om igen på). BRABRABRA!



TOVE STYRKE - CALL MY NAME





(obs. klipp från tv4s program Idol)
AMANDA FONDELL
 



AMANDA PERSSON

 

Sådärja! Jobb imorrn, Nattiiiii!


en vanlig måndag

Klev upp. Gick en prommis med min hund. Förberedde frukost och gick ut till stallet för att fixa (göra ren boxarna, fylla vatten & hö m.m). Pappa kom och vi fikade rejält tillsammans.

Nu får priolistan & planeraralmenackan en omgång. För att se vad som händer denna vecka och hur det ska gå till. :) 

Senare, snart, TYP nu:
* Rida
* Gå 1 timmes promenad med Tyrabäs!
* Jobba 16.30 - 21.30
* Sova - Vakna -Jobba! *

HEJDÅ! :)


söndagsshopping

Det är så bedrövligt och ruggigt nu att jag förbereder med 2 nya täcken (2 olika tjocklekar) till min häst, poni!
HAGLUNDS - www.hastprodukter.se




GODNATT samtliga!
/ frida


RUN!

Tjoptjopppp!!!
Varva ner och:
* Ta en varm lång dusch
* Packa upp (roligt att packa upp denna gång då jag fick med mig en hel del nytt hem!)
* Kolla repriser; Robinson & Idol!
* TV-MYS & vanligt FIKA, mims!

Ha en bästastebästsöndag!


semesterdetalj

Sista dagen (igår) satte jag fingrarna hos nagelfröken. Kortade av klorna och fick manikyr på korta nails! (Manikyr och min vardag är kanske inte a och o, men det var avkopplande och är väldigt fresch & fint så länge det varar!)



För att inte nämna den turkiska massagen (haman). Vi fick en helkroppsbehandling första dagen; peeling + rengöring + massage! Superskönt, inte minst efteråt!


Turkiet till SVERIGE, tack

Ligger i soffan och myser med sötnötaTyraaa. Vi är trötta. Alla tre verkar det som.
- Åkte från Turkiet 00.05 (turkisk tid)
- Sverige 03.00 (svensk tid)
- Bila från Arlanda 04.00
- NU har vi varit hemma ett tag.
Vägen är omgjord & klar så det är med fart & fröjd att åka, speciellt om man är van den sekiga vägen till och från Sthlm.

NU: Frukost! Mår illa av hunger!!
SEN:
Vila i soffan (notis; i min nya rosa stora mysiga ONEPIECE!)
EFTER DET:
RIDA!! :D

Åt mat på planet vid 02. Så det ska bli skönt att komma tillbaka till lite rutiner med stadig havregrynsfrukost, lunch och middag vid "rätta" tider.
I turkis åt vi brunch vid 12 och middag vid 20. Haha, lite fel för MIG, men har man semester så har man. :)

MER UPDATE SENARE ÄR MÖJLIGT!

PUSS!! /FRIDA

arlanda gate!


RSS 2.0