Vänlig och omtyckt - en egenskap som ofta underskattas.

Dåligast i världen på att uppdatera, det är jag det. Dock har jag haft fullt upp med allt och ingenting på slutet. Och inte haft det riktiga bloggsuget som krävs för att jag ska sätta mig ner framför en dator och skriva, även under tråkiga sommardagar.

Så, vad har hänt?
Njaa, inte så mycket. Igår skulle jag umgås med Alex efter han slutade jobba 16.00. Men jag fick två klippningar så jag hann inte umgås med han så mycket innan vi drog på bio. Harry Potter - vilken hjälte.
Och för att inte tala om Johnny.. "Fan, jag trodde filmen var slut nu *suck". Alex och jag kanske inte heller var så värst intresserad som sprang till OK och gjorde en insats där. Johnny stod dörrvakt in till bion.
Men men, sånt är livet och kan lugnt påstå att vi hade kul! Ante och två tjejer från ånge var också med.

Nu kom Johnny och senare ska jag till Dennis och se film med han, Elin och Micke. Filmer vi hyrde i stan idag. :)

Ikväll är det även inplanerat nattbad!

Pusssssssssssssssssssssssssssss

grattis Elin och Dennis! :D

Som ni ser är bloggdesignen rena kaoset. Men,
det blir nog "bra" till slut då jag orkar lägga ner tid. Och då kan det vara riktigt kul att pyssla på när inspriationen och motivationen ramlat ner och är på sin plats. Just dessa två ting lever sin egen värld ibland tråkigt nog.

För min del blev det några timmar i Birsta idag igen. Hittade lite småplock. Köpte en hel del trosor, kändes som det behövdes en uppfräschning gällande dessa.
Anna öppnade också plånboken. Medan Johnny och Emma var trevligt sällskap.

Och jag tyckte Elins tidiga födelsedagpresent av Dennis var så fin! När dem två blev ett.

En otålig Johnny och en frånvarande Frida sitter just nu och väntar på Malte som ska hämta oss här hos Johnny och sedan skjutsa hem oss två till mig där Anna och Emma är.
Steffen och jag pratade förut om att åka till Fränsta och kika en sväng. Så maybe det baby.

Och jag ber till vädergudarna, blå himmel och några solstrålar kan väl skänkas till morgondagen och helst sommaren ut? (a)

Puss

svammelmajan

En lång dag som redan förvandlats till en ny.

Jag och pappa har varit i Birsta och inhandlat lite grejer, från häst till hushållsartiklar. Alltid lika roligt att kuta runt med honom, lättsamt på ett sätt iaf.
Sedan bar det av till travet och vi satt på uteserveringen. Eller iaf jag, satt med Kent & co och surra lite skit. Sedan är det så trevligt att se massa bekanta ansikten som folk jag till exempel jobbade med förut.

Kom hem och det satt tre hökar i soffan och kolla på skräckis: Johnny, Anna och Emma. Slog mig ner med dem och det blev lite av filmmaraton och tiden rann iväg.

Så. Nu sitter jag här och ska kila från datorn och fika med Johnny och Anna sedan blir det sängen.
Klockan är redan för mycket, varken ögon eller huvud hänger med. Betyder att jag knappt vet vad jag skriver och förstår inte varför jag skriver över-huvud-taget. Men nu skrev jag det här iaf och. Åh imorgon ska vi till stan.

Micke har även ringt ex antal ggr idag/ikväll och som jag förstått det verkar han och dem andra ha det kanon. Bra det och att han inte glömmer mig. Hihi. :) :) :)

Godnatt och massa hjärtan!

från pest till fest

... fram och tillbaka.

Det är så märkligt med livet att det så många gånger bara svajar utan att man riktigt förstår varför. Och att när det är pest att det finns inget bra, finns inget att göra, finns ingenting. Och när det är fest att det finns bara bra, finns allt att göra och allting finns!

Glad att det kan vara så.

Nu kom en ljuspunkt, Emma! :)


 

Puuuss


hmm

Kunde inte komma på någon rubrik så det blev tradionellt!

Åh, jag längtar till ikväll för då blir det tjejkväll här hos Dennis. Vi ska ha lite knytkalas och grilla lite gott och blandat. Elin och jag tänkte passa på nu medan pojkarna for sin väg till Fäviken. Tråkigt nog, men klart dem ska få roa sig på egen hand så som vi ska göra.

Dennis är så snäll som lät Elin ta hand om hushållet nu medan han är borta. Det är absolut lagomt nu till Fränsta Festivalen... Jag tänkte på förfest.

Alldeles strax kommer Elins mamma och hämtar oss. Elin ska hem och måla Viskan gul och blå. Och jag ska hem till mig och leta fram nå kläder till ikväll.

Extra kul är att Emma kommit hit till Stöde, EDE rättare sagt och hon ska vara med ikv! Kommer bli så kul!


Ikväll blir det Singstar på lilla tv:n. ;)

Puss&Kram


RSS 2.0