Suuuurrrr

Vet ni, både Micke och jag börjat rida (igen för mig). :D HAHA. I lördags då red Emma, Anna, Micke och jag. På söndagen red Emma, Micke och jag. Och igår red Micke & jag. :D Värsta kul. Och bra att Micke vill, för han klarar verkligen av att rida, på egen häst och så. :)

I fredags var vi på krogen. Innan vi gick på AllStar så var vi hos Mickes kompis, Vigus (hon kallas). Även Anna följde med. :D

På lördagen shoppade vi lite grejer till panelen m.m. Sen åkte vi hem och red. Hälsade på en sväng hos Björn och Kattis och åkte till Mattias Olsson för det var människor där. Hann knappt in, innan vi åkte hem och soov. Skönt!

På söndagen red vi då, sen har det väl inte hänt så mycket mer. :p

Eller JOOO! Igår fyllde Stephanie år. 18! :D:D Kuuuuuul vi ska ha nuuuuuu! 


PUSS 


Tisdagen den 29 september.

Den här månaden har jag hunnit fått lön och om två dagar kommer studiebidraget. Jag har bestämt att lägga undan varje månad och det känns inte mer än rätt. För den summa pengar som läggs undan skulle ändå bara användas till onödiga saker och ting...
Det som blir över räcker ändå för att täcka min vardag och dess behov. Man behöver inte alltid vara så bred i saker, man kan vara bred i kreativitet istället. Vilket skapar billig budget.

Kjol, väst, toppar, frisörprylar och hårprodukter har jag investerat än så länge med lönen. Vill ha en kavaj, nununu! Men ska samla mig och se vad jag kan hitta. Än så länge har jag ju Malins, tack. :)
Fick även ett par klackestövlar av Micke i fredags. Jag hade en längre tids beslutångest. Både Micke och Anna tappade tålamodet och jag blev tjurig. Men vi övervägde och jag fick medlidande, det blev braaa!! :) Tack!

Nu ringde Micke och han kommer in till stan för han vill äta lunch med mig. Åhh. Haha, se där. :D

Måste runda av och plocka ihop.
Återkommer med helgens bravader. :)

PUSS

hejhoppgummi

Igår då jag kom hem hade Micke slagit upp en halvpanel i köket. Och det blev HUR fint och bra som helst. Åh! Nu ska vi bara hitta på en fin färg/olja som vi kan täcka in den i. :)

Igår var Micke och jag i stallet i flera timmar. Jag körde typ i 45 minuter och Micke gick med Chicco samtidigt. Mycket roligare motion, än att känna ett måste liksom. Genom stallsysslorna hålls ju kroppen också i rörelse hela tiden. Perfekt!
Malte kom även och hälsa på hemma i Ede så fick träffa honom också, hääärligt! :)

Jag tänkte ju läsa körkortsteori när jag kom hem, men blev bara till att dra täcket över huvudet och sova. Skönt! Jag känner verkligen att jag behöver mycket sömn. Har alltid behövt.

Nu ska jag kila ner på körskolan och ta en dubbellektion. :)

Puss

Tisdaaag

Nu ska jag gå till grossistbutiken och fylla på mitt frisörföråd med lite thiiings. Känns så bra, och klippningen går så bra nu, både privat och på skolan. Det gör mig verkligen motiverad.

Senaste veckorna har jag legat i rätt bra med klippningar. Ikväll är det lugnt, men imorgon ska jag klippa & färga Linn, och Annie vill klippa sig lite hon med.

När jag kommer hem idag ska jag få kycklingsallad serverad. Har varit så sugen på sallad några dagar och nu skulle Micke sno ihop en. Gott!
Kvällen är så gott som fullbokad och man kommer hem rätt sent och tiden går så fort och man blir trött tidigt.
Jag har iaf lovat pappa att köra en häst åt han för att han är borta under veckan, vilket jag gärna gör. 
Efter det tänkte jag plugga körkortsteori. Alla påstår att det är så jobbigt och så, men jag tycker det är rätt okej. Finns väl roligare saker att göra, men känns så kul med körkortet nu. Så tycker det bara ärskönt att man kommer närmare och närmare ju mer man kan.  

Min helg inledde med en begravning av min farmor... Vilket var jobbigt! Men hon fick leva ett långt och bra liv som hon själv påstod. Och jag är så glad att jag fick vara delaktig av det. Jag kan inte tänka mig en bättre barndom än den jag fick. Och möjligeheten till allt kreativt lekande med mina kusiner med massa tok, och alla djur och människor runt omkring. Jag tror detta har gjort att jag nu har så starka vänskapsband mellan mig och mina kusiner än idag, vilket jag ska ta till vara på livet ut!
Stort beröm till Ida som höll ett rörande tal vid kistan! Så starkt, och att höra det hon sa... Ja, jag vet inte
Vila i frid Farmor! 

Lördagen var jag bjuden till Fanny på avskedsfest i stan, Malin och hennes kompisar ska dra till Asien i 2,5 månad!! EHÖH, Lyllllo! Tänk Thailand..
Iaf så drog jag med mig Emma som bara hade en kväll kvar i Sundsvall för den här gången. Vi hade jättetrevligt, måste göras om! :)

Snodde av Fannyyy på fb.

             
Hårfixning? :p Storöga iaf. :)     Emmmaaa! :)

Men LUNCH nu iaf. :)

Puss



Paininmyhead

Äntligen fredag, och vad får man då... Jo huvudvärk som satan, yr i skallen. Men ingen panik, det beror kanske på att jag börjar bli förkyld. Ska hem och vila och sova snart.

Igår klippte jag Kattis, det gick bra. Hämtade även sötaste katt av Sanna. Åh. Känns bra att ha ett djur i närheten av sig igen. Som hemma är jag van katt, kund och häst.

Jag är yr nu, så det är bara jobbigt att skriva. Måste försöka fokusera på samhällskunskapen istället... :/

Puss

Lång blogg/Många tankar

Haha jaa, även sådana ska få finnas i mina historieböcker - skolfotografier. Säkert kul att se tillbaka på och minnas när man börjar klättra i de högre åldrarna. :)

Jag funderar på att börja rida på ridskola, faktiskt. 
Med tanke på att min fritid, mina helger och typ ALLT togs upp av mitt hästintresse för nått år sedan, känns det helt rätt att gå tillbaka in på det spåret, den mjuka vägen. Jag blev less och hittade andra saker att göra, jag insåg friheten som ungdom, att inte ta ett ansvar på samma sätt.
Jag jobbade väldigt mycket under några år, skulle gissa på 3 år i ett travstall. Jobbet tog upp helger och lov, dagar och nätter. Det kan ha blivit för mycket, både psykiskt och fysiskt. Men det gav mig mycket. Det gav mig arbetserfarenhet, det gav mig erfarenhet vad det gäller hästar och människor. Även en del resande som jag har mycket nytta av nu. 
Dagarna hos Robert Bergh gjorde även så jag gled ifrån det jag gjorde innan det... Varje eftermiddag/kväll efter skolan tillbringade jag alltid någon timme hemma i stallet och med hästarna där. Banden mellan mig och den mer "lugna" miljön som var hemmavid förvandlades och låg bakom mig som en skugga.
Men det är dem åren, hemma-åren som gjorde att jag lyckades så väl. Jag känner mig så stolt över att ha utvecklas så mycket inom det jag verkligen brann för.   
Från en tumme hög och ridhjälmen på huvudet ridandes på hästarna från hagen till stallet då pappa skulle ta in dem, till att jobba i ett travstall som är rankat bland Sveriges 10 största.
Jag är så tacksam för alla dagar jag haft i stallet och ångrar inte en enda! 

Haha, det kanske låter fjolligt i era öron. Lyckas och utvecklas med hästar... ?
Det är en livstil, som för mig, gör livet så mycket värt! Ska kämpa för att komma tillbaka. Kunskapen och intresset finns, det är bara viljan som ska fånga mig. :)

Nog om det. :)

När vi var i Bulgarien försvann 2000 kronor från Mickes konto. Han skulle ta ut pengar och efter automaten räknat upp pengarna visade det sig att det inte fanns sedlar kvar i maskinen. Och eftersom han inte fick ut några pengar skulle banken automatiskt ge tillbaka dem inom några timmar eller dagar, så saldot på kontot blev som innan. Väntade och väntade, flera timmar och dagar. Men idag! Då ramlade pengarna in, vilket känns väldligt skönt! :D Klirr klirr

Åh. Micke är så ååååååååh. Igår kom han och hämtade mig efter skolan, vi åt på Ming Palace och sedan gick vi på bio. :)
Idag fick jag åka med han in till stan (skolan). Sedan hämatde han mig så vi åt lunch tillsammans på Mc Donalds. (a) Hihihi. Han ska hämta mig när jag slutar också. :)

Nu får det vara slut på uteätandet, vi äter ute hela tiden tycker jag... Känner att man snart lyfter från backen, för det är som hål i fickorna där pengarna rasar ur. 
Vi ska äta dillstuvad potatis med isterband till middag idag. Brukar alltid vara svårt att komma på vad vi ska äta. Men nämnde det förut, att jag var sugen på det... Så då kom vi överens om middagen. :) 

Nu måste jag ge mig. Slutar även snart, typ nu. Skönt. :)


Hästen i bakgrunden som var min största inspirationskälla under många år. Men som tyvär blev tvungen att tas bort efter en skada i hagen. :'/

Puss


Inte en dag utan en tår

Idag var det första dagen i skolan som var en "vanlig" skoldag. Nu är det bara två terminer kvar. Det går så fort, så jag kan låta bli att känna: "Åååååååh, vad långt det är kvar..!" :p

Idag blev en lite jobbigare dag, för jag var tvungen att ta halv sex-bussen för att städa i stan... Hm, men det gick rätt bra. Men känner att tröttheten börjar smyga sig på.

Sitter i Elin och Fridas lägenhet. Elin färgar mitt hår, just nu är det knallrött... typ blodrött. ;) Jag är så häftig.
Micke och Johnny har åkt iväg för att köpa mat till oss. Åh.

OCH!
Jag vill berätta ALLT om Bulgarien. Gud, vad jag längtar tillbaka och - gud vad jag inte ville åka därifrån.
Jag vill berätta allt om hotellet, stranden, poolen, havet, resturangerna, gatorna med affärer, disco och mitt sällskap!
Vi hade så kul. Åh! Vill göra om en sån här resa med Steffen, Johanna och Micke igen, det funkade så bra. Kanske någon fler nästa gång. Ida, Johnny, Elin, Alex m.fl...? :D
Dancing on the bar, kan jag säga, var en av aktiviteterna. ;)

Nu ska min förpigmentering få värka några minuter till. Sen blir det till att lägga i själva färgen. :)
Har längtat väldigt mycket till att få färga bort slingorna. Dock idag, hade jag lite beslutsångest... Men det övervägde till färgbyte.

Hoppas du har det bra i himlen farmor! :'/

Kram

 


RSS 2.0