Oh yes!

Andra helgen irad och inte ens en droppe vin förtärt! Underbart idag iaf!

Vaknade med halsont och trotsade med lite löpning, antingen bättre eller sämre blir det. Därför ska jag fruktboosta ikväll. Sallad av massa frukter och mycket vispad grädde. :)

Men först en kvällsprommis med hunden !

Hare ! :)


Dålig uppladdning

Fy. Klämde just in en springtur på 4 km. 19 min och helt slut. Noll spänst från och med första steget. I övrigt känner jag mig inge sjuk/febrig, bara lite vårttrötthet. Måste berott på för lite och dålig kost igår = ingen energi idag!

En banan & dusch samt lite tvätt på det här blir man människa och kan bege sig till staden.

Matfantasin är överallt förutom hos mig tro ja. Det enda jag ens är lite sugen på är hamburgare? Åh, vad ska jag göra för middag? Fredagsmysmiddag ska det ju bli. :)


Att vakna

Man hinner inte mer än att vakna en fredag så är det jobb upp över axlarna även denna helg. Vad jag tycker om min spontanitet vad det gäller arbetspass och unna lediga veckoslut.
Lör: 7.30-21
Sön: 16-20

Men idag är jag ledig och så ska det förbli. Gå med Tyra 2 km innan frukost framför tv:n och sedan brumma iväg till lite Birstashopping.
Frukosten får bli fruktsallad med yougurt, keso och frön, samt en massa mackor & kaffe! :)

Ha en finfin dag & helg! :D


04.20

Lönt att kliva upp nu? Att vara ledig innebär sovmorgon va?

Natti igen!


Bokat!

Wiiee!! Är så laddad. 2009, 2010, 2011 så varför ska 2012 vara ett undantag? Idag bokades äntligen hotell till elitloppet, sista helgen i maj!

Ett **** mitt i mot centralen där bussarna går in och ut från travet flera ggr/timmen, 300 meter till Drottninggatan och all shopping. Pool, bastu, frukost, rubbet! Uteserveringar, Gröna Lund och en massa skratt snurrar i mina ögon som dollartecken på farbror Anka! :D

Nu ska jag gå och handla middag!

Hare! :)


Natti!

Tänk att det redan är onsdag imorgon. Veckorna rinner iväg!! Oj vad jag tjatar.. Haha...

Nu ska jag sova. Imorgon blir det en slags pw med Tyra innan frulle. Ledig över dagen och ska bjuda på middag innan jobb Jag är faktiskt bra på att laga mat (ibland haha). Tycker om dagar då jag är ledig från ena jobbet just för att få laga mat (äter annars alla måltider på där). Känslan har aldrig förr uppkommit att matlagning är kul!

Seeyaaao!


Rappa dagar

Hej!!
Jag är inne i en liten hektisk jobbperiod. Men till helgen har jag avvarat ledigt åt mig själv. Får se var min självgodhet bär. ;)

Men visst går det fort mellan lönerna?! Och med denna lön betalar jag min sista hyra för denna fina läga och tror bestämt att nästa bostad blir en insatslägenhet i staden. En som jag och Tyra ska backa in i och må som fiskar i vatten.

Aja, rasta Tyra och sedan cykla på jobb !

Hare gött!


Morgon

Hejsan !

Har varit ute med Tyra på en längre tur på morgonkvisten. Vi tränar lydnad och hon är så duktig! :d

Nu har jag gjort en frukost framför tvn. Har fått dille på yogurt med keso i!

Snart blir det jobb!


Hejhopp!

Vem har släppt en bomb i min garderob?! Fy!

Ska städa den samt plocka lite i övriga lägenheten. För att sedan vandra över till mormor & morfar och spana in deras nyrenovering!
Sedan blir det klippjobb, och löpning (om jag orkar ;)


Running

Gick ju bra att springa trots ett antal månader sen sist. Målet är Vårruset, 5 km på 20 min. Idag blev det 6 km på 30 min. Haha gäller att speeda upp sig literårå!

Har nyss ätit kycklingmiddag känns det som, men är ett par timmar sedan så nu blir det fruktsallad och grädde framför tv:n! :)

Ha en bra måndagkväll!


Finito?

Äntligen. Utslagen har sakta men säkert börjat avlägsna och jag kan snart känna igen min kropp. Hoppas det fortsätter gå åt rätt håll och att det aldrig kmr tillbaka! :)

Nu ska jag ner på stada och köpa nya träningskläder. Mycket roligare att träna i nytt! Ska testa min kondis på Ester & Co idag.

Hare fint ! :)


Söndagsmyss

Nu så. Är det söndag tack och lov! Det blir 3 hyrisar och det där till under täcket!

Hörs!


Me and My!

Haha enda jag ser från igår är Filip
& Fredrik -Fredrik ! Hahaha, let me die a hardy die! Oscars. Inte ett minne blott, just några siffror!


eeeeko!

...för att jag jobbar, när jag inte jobbar, så flänger jag.
.
Idag har jag haft kortpass, så jag snodde ihop en kaka till mamma som fyller år. Och mormor har bakat tårta i vanlig ordning. Så det blir en kväll av palt. Och lite trevligheter säkert.
.
Jobb imrgn!
.

Långfrulle

Mornar där man bara har sig själv, en hund, en soffa och en tv måste man ta till vara på. Som varje morgon gör jag en riktig frukost, men idag bakade jag små frukostbullar efter morgonens träningsrunda!

Så goda med mycket smör, ost och kanske en skinkskiva! :)


Annandagpåsk!

En rejäl mongolisk buffe och bio med för mkt snacks fick avsluta påskhelgen. American Pie, lika bra som vanligt! :D

Ser ni att jag färgat topparna. Utväxten får vänta ;)


Min påskdag

Tyra o jag har haft en "heldag" efter jobbet (efter 13.00) Tränat lydnad så nu vet vi inte vad vi heter. Prommat, trimmat päls, klippt klor och badat. Alltsammans under högsta samarbete, bästa lilla! <3

Så nu avnjuta lite choklad, glass m.m. efter en storhelg med både fest och jobb. Senare kanske det blir lite umgänge om jag orkar mig ur soffan. :)


Pottermys i mitt hem!


Glad påsk !

Ojmengud, vad klockan rann iväg. Känner verkligen hur trött jag är. Bara tvungen att sätta mig i soffan och ta några djupa andetag innan sängen.

Har städat och fejt hemma efter jobbet. Mitt upp i allt blev det klippning, bakning och allt sånt där som kan komma på fall nivet.

Aja. Låta Tyra skvätta sista droppen. Sen blir det sängen så jag orkar upp när "fiskarna" knackar på dörren klockan 5... Nej! Klockan 9-10 är lagom för oss!


Tagen!

 

 


tisdag i rörelse

Idag har jag en HELT LEDIG DAG. Låter inte som sanning, men så är det!
.
Bakat bullar, tvättat & diskat. Samt gått 1 mil med lilla tyrabäs. Det värsta är att den hunden skulle kunna gå dubbla utan problem. Det bästa är att hon är nöjd om hon vissa dagar bara behöver gå utanför dörren och göra sina behov, sen in och sova.
Det är lite skönt att ha en hund med inte allt för stort aktivitetsbehov, men som samtidigt är mer än tacksam över att få röra sin atletiska kroppsmassa på knappa 3000 gram! ;)
.
Nu ska jag:
1. Rida.
2. Cykla.
3. Färga håret.
4. Sundsvall - ärenden samt en efterlängtad tonfisksallad från Subway!!! ;)
5. Inget mer - bortsett från film & gottisfika
.
Om jag törs kleta färg? Virusutslag + kemikaler =  Inte en görbra komb?
Egentligen kan jag vänta, men det känns alltid lite fräschare att lägga en färg (toning) med jämna mellanrum. Var ju månader sen sist och vad gör man inte för påskharen... :)

Och ni, det är snart HELG! :)

Monday!

Oupouppp!
Är så stolt över mina talangtravare hos pappa. Dem har blivit så duktig på så kort tid. Så ridturer på dem ger en liten energikick.
.
Nu ska jag cykla. Blir nog 15-20 km. Igår när jag cyklade så blåste det så att jag stundvis satt och trampade på samma ställe (nära på iaf). Haha, jag svor och va så elak på vädret att jag inte tänkte på hur jobbigt det va förän när jag kom hem - helt slut!
.
Ikväll blir det jobb i vanlig ordning.
Byebye!

Like dominoes!

Hejsan hoppsan!

Igår hade jag en trevlig kväll. Tog det ganska lugnt med alkoholen, vilket är skönt idag. Annars var det kul att stöta på en massa gamla bekantingar som jag inte sett på flera år och att Sigge är på plats är ju amejz!

Öhm nu rå. Har inte gjort så mkt. Klev upp sent. Gick och handla en tung påse med mat så nu är kylen upfresh!

Gjorde ugnspannkaka till frukost. Tänkte halva idag och halva imorgon. Men ne. Har schitzo två pers i kroppen så faten är tommE!

Nu ska jag fortsätta se hockeyn. Sen blir det cykling på dryga engelska milen. :)

Ha en bra em/kväll! :)


 


RSS 2.0