efter en dag

Kan man leva på Latte Macchiato, ne men delvis! MUMS!

Enda dagen denna vecka som jag kan åka på rean är imorgon och då tar jag på mig jobb, HELA DAGEN! Inga överraskningar här int! Fördel att dra in pengar istället för spendera. Och jag vill på jobbet! Haha.

Känns som mitt liv tog ett stort steg denna höst.
Att bara låta sin egen vilja komma i första hand och inte någon annans är fantastiskt svårt. Men har en bit kvar till fullfjädrad egoist. Ska jobba. Jag ska!

Ajja. Göra lite mer latte till nyinköpt godis. Ensam. Jag och Tyra, Älsklingstyra! Skönt!

shame - on me

Ganska så värdelöst att vara velig. Tyckte jag var klok som hoppa av Vemdalsresan så Micke och jag kommer ifrån varandra lite. Men vad händer i Sundsvall? ...............
En sak är säker. Det blir fischermanshots med bästa Steff!

Har börjat med en etapp-metod vad det gälller sovning. Sugs!
PUSS!


tisdag?

Alltså oj vad hungrig jag är. Skönt med hemleverat! Blir kebab för andra dagen i rad. Trots all rörost i helgen skulle jag kunna leva året ut på just det från julbordet.

Imorgon jobba i stallet igen, så som torsdag! :)

klapps!

KAFFEMASKIN - TASSIMO T20


Den säljs i helfärgad vit & svart. Min är vit. Till just denna modell kan man köpa till skal, funderar på det bruna? :)


GLASSMASKIN - OBH NORDICA




Och Tyras nya tröja som handen i handsken på henni!


NATTI!


all the crazy shit I diddd!

Blixthalka, storstorm, dansplatår och fishshots! Det kan faktiskt vara ingredienser till en kra kväll. Och det var det, det var kul igår!

Och idag fick jag min tassimooo! Åh vad jag översuktat denna. Skönt med latte, espresso & hot chocolate på några sek! Spara tid, tid är pengar! Hehe!

Annars då, jo jag letar lägenhet. Och om man ska bo i stöde finns det direkt inga bredare utbud av sådana. Och lite "krav" har man ju om man ändå ska behöva bo där............ Har man häst så har man! ;)

Apropå häst sprang jag in på Hööks och brände några kronor på nya rid/stallkläder & grejer till Tyra på rean.
Hunden fick en stickad tröja, pälsglans & schampo! Hon blev glad?

Ne nu ska jag plocka ur och i diskmaskin. Dricka kaffe och äta mintchoklado! Slutligen försöka ladda en död kropp för jobb imorgon!






JULAFTON! :D

Oj. Jag kanske är som er och helt enkelt inte haft tid för datorn dagarna innan jul. Man har liksom inte orkat snott en liten stund heller...

Igår, dagen innan julaftonen jobbade jag, firade Björn med smörgåstårta & tårta, bakade & stökade resulterade i uppesittarkväll hemma med julbord och folks.

Idag, julafton. Ska jag göra ett pepparkakshus, slå in den SISTA klappen, sen bara duscha och göra mig finilipin för att låta julefriden smyga inpå strax innan 15.00. Jul hos mormor! 

Men först gå en julprommis med älskade Tyra! :)


planerna torsdag!

10.00 - Färg
11.00 - Klipp
12.00 - Birsta - Sista klapparna & julmat!
16.00 - Klipp
17.00 - Klipp

Om jag får tid över blir det en sling också. Ska i alla fall städa, slå in ALLA julklappar och julstöka i kök med mat & bak.
Jobb fredag jöh!

Och här i dagarna startar jag upp mitt första företag och ska börja småjobba lite på f-skatt. Spännande! En delplan i livet i alla fall. HOPPAS det funkar! :)

Annars idag har det rullat på som vanligt. Friserat folk och även gjort Tyra julfin, hennes första trimmning. Såklart har hon mycket lurv kvar! :)

Nu grovstäd & lite nattpyntning! Sen SOVA!

ginatricot!

Blir det paljettshorts på juldagen mån tro? SNYGGA!


Kvart i tio ikväll gick mamma & jag ut genom dörrarna från Birsta City. Så mina planer för kvällen sprack totalt. Men vad gör man inte för julen!
Har några klappar kvar, känner ingen panik. Däremot känner jag panik för jag har jättemycket att göra i veckan. Och inte en dag är genomtänkt på förhand. Så hoppas att jag lyckas spika detta ändå.... :)

Tryffel på detta och GodNatt!



STYLE BY TYRA - TYRA SJÖSTEDT!

Läsvärd blogg & spenderbar shop!

Tyras blogg & shop är en liten gruva för sig:
www.tyras.se
www.stylebytyra.se

Andra gången på en vecka jag beställer lite! Haha, fri frakt så shoppa du med.
Innan 24.00 - leverans innan jul!







NEJ, Godnatt!


monday 19' dec

Okej då. Jag unnar er ett inlägg vänner!
Har så kallad bloggtorka och vet inte vad jag riktigt ska skriva. Drar ett tradionellt dagboksinlägg, som vanligt. :)

Drog igång bak istället för att ta min igensnöade bil till julklappshandeln idag. Blev tre sorters godis och 1 sats saffransbullar.
Gjorde: - chokladtryffel, - mintkyssar (en typ av) & - nougat/mandelmassabollar m. chokladöverdrag. Enkla men ack så goda! Snodde ihop egen mandelmassa och gud så simpelt, rekommenderar. :)

Imorgon får jag sällskap av Micke och pappa till stan. Detta folk är dock inte optimalt att åka med då de börjar tjata om att åka hem och kollar klockan varannan minut efter en halvtimme, haha. Tur dem kan droppa mig och jag åker hem med mamma då hon slutar jobbet. Slipper ta bilen själv iaf, SKÖNT! :)

Så imorgon:
x
Rida
x Birsta
x Julfrissa la familia!

PUSS!

4:e advent - tiden rusar!

Jag hatar att vakna dagen efter alkoholintag. Värsta som finns. Man känner sig djupt meningslös. Inte nog med det så kommer spykänslan som ett brev på posten! Men det kan det va värt! Tur det är långt mellan gångerna.... :)

Tänkte baka idag, eller ikväll rättare sagt. Men kvällen blev så utdragen så när jag väl skulle börja kavla degen kändes klockan för mycket. Så nu sitter vi här och äter ogräddade pepparkakor, minst lika gott! :)

Sa nej till jobb imorgon. Otroligt. Har dock en del klippningar och sen tänkte jag hinna med julstök.
Så det blir en tidig men skön morgon & dag:
x Rida
x Birsta
x Baka
x Klippa

Nu ska jag värma lite glögg så vi kan fika innan sova. :)


sov gott lallare!

Nyss hemkommen från jobbet. Blev en ganska lång dag 05 - 23.30 i action.

Ska nu sova bort träningsvärken... Så man kan jobba med lite tempo imorgon för att komma hem i tid och svira om till festblåsan!

Och inte nog med alltihop, förresten. Så fick Emma och jag jobb i Florida ikväll... OM VI VILL, NÄR VI VILL? Man är ju rakt av helkörd om man inte åker.... Se Florida i alla fall en månad vore inte fel. :)

NATTI!


gagga!

Imorgon kl 05 väntar 55 kg träningsvärk därför vankas julfika NU!!! Har levt på vetemjöl & socker +  ett jävla tempo idag? Snarare minimalt motför optimalt....

Ajja! Som sagt...

Kurera med stalljobb fre-lör!

PUSSSS!

ACTION!

Att ha som mål att sträva efter att följa sin vilja är ett jäkla bra mål. Minst lika svårt som bra!

Jag är dyngit slut. Orkar knappt tänka. Har jobbat fys idag! Och imorgon har jag för OVANLIGHETENS skull råkat bokat in en fullspäck....:
* Stallet & rida!
* Jobba i Stöde :D 11.30 - 16.30
* Ca. 16.45 klippa 2 st eller 3?
* 18.30 PUMP!
Sen går jag in i det där sova - jobba - sova. Igen. Men snart är det JUL! :D

God natt! :)

budget från nelly.com

Igår kom jag på att det är drygt en vecka till jul & drygt två veckor till nyår. Och det innebär väl ingen stor katastrof, men att då bära något nytt i klädväg är inte fel.

Några klänningar från Nelly.com:

JUL?


NYÅR?


Annars har jag denna morgon inte gjort för mycket. Klev upp halv sju och legat i soffan sedan dess. Ska gå ut med Tyra, sen rida innan klipp! :)


måndag eller?

Nu när man verkligen behöver allt det där nyttiga sadlar man om till ungkarl. Från havregrynsgröt & äggmackor till 2 lussebullar och ½ liter kallmjölk eller pizza. Godis istället för frukt och så vidare... Varje dag. :):):) CHANGE! Bra bränsle = Bra motor!

Ikväll blir det lugnt oavsett vad jag eller nån annan vill! Så tröööött efter arbetsdag! Kanske borde färga håret så man får det gjort någon gång. Det är jättelänge sen jag gjorde något åt håret... 4, 5 månader sedan?  August? Pinsamt? Na!

Imorgon är jag ledig från jobbeN, skÖnt:
x
Rida min häst
x Klippa
x Birsta med papp ?
x Julbord!

Idag kom jag på att min rädsla för arbetslöshet resulterade i överflöd! Både positivt och negativt.


tredje advent!

Det är tredje advent idag? Fan har missat andra advent. Och vips så är julen över... :(

Sitter och äter lussekatter efter en dag med jobb, bio & kinamat. Borde sova! Men tycker synd om mig själv som inte tagit det lugnt en sekund idag, eller imorrn eller resten av veckan som komma skall... Haha!

22.19

Ni som hänger med ser att bloggen fått ett enkelt färgbyte. Och där säger jag god natt och hoppas på en lätt uppstigning 04.45 imorgon och en bra dag på jobbet. :)

Sov gott!

lörrrdag 10/12

Nu har jag ätit kebabsallad + barnvesuvio till frukost/lunch med Anna & Björn! Så jävla gott!

Tänkte bege mig ut och rida. Lär bli en vantliknande tur på en pålle som vilat några dagar. Det ska utmanas! Skulle behövt klippa 2 hästar och städa också.....

Ikväll blir det nog staden, lugna puckar för imorgon ska jag jobba - upp & hoppa 4.45........ igen!!

Må den bästa/e vinna!!

Bortskämt att bli skjutsad både på jobbet och hem idag. SKÖNT! Kom hem och tog en rejäl värmegivande och muskelavslappnande dusch!

Nu blir det att ligga på latsidan efter en dag utöver det vanliga... Några deccar blötsnö, möra ben och hög omsättning. Äta pizza, godis och kolla IDOLFINAL! Spännande! Heja Amanda?



onsdag!

Att sova 4 timmar på en natt, och att timmarna omkring sängen är jobb, påverkar. Känner mig ganska mör och det är inte mycket till övers nu eh! Det resulterade i en fin andraplats och 12.500 in till stallet på Gävle igår. NÖJD!

Nu blir det att proppa i sig mintchoklad hela kvällen, till jag somnar....

Ha en bra onsdagkväll! 

"Jag tycker du är vacker. Du ser ut som mitt dagis" ? :)

Idag insåg jag hur mina armar är. Vekare än vekast, men segare än segast!! Haha småfult, men fet & svag hinner man också bli. Ingen brådiz.

Kom just på, att imorgon när jag kommer hem har mina sista fyra arbetsdagar varit mellan 14 - 20 timmar.. Det är fan för mycket. För visso har jag haft sovande jour någon timme av dessa. Men ÄNDÅ! Tro det eller ej försöker jag ha ett liv hemmavid också. :)

Imorgon har jag SOVMORGON.. Börjar 7, åker 6, kliver upp 5. Kvällstrav på Gävle, hemma 01, 02, 03? Jobb onsdag - samma visa. Gungungun?!
Men vet ni vad, jag har sagt upp mig och kommer stanna för att jobba extra. Det tar för mycket tid och jag bor för långt ifrån.... Jag har annat jobb hemma. Ganska kaxigt, men rörande överens!

Rapport!

Söndagssumera.
Bra kväll igår, jättetrevligt julbord o.s.v. med jobbet + några till. Tack!

Idag blir det en tur på hästen & 1 klippning. Senare staden för att äta middag med Micke på Jops eller Ming & handla lite mat.

Har riktig söndag idag OCH det sugger! Därför ska jag vända på det. :)
- Börjar med julkalendern på SVT PLAY!

LÖRRRRDAG!

Sov lääääänge idag. Kom hem cirkus 00.00 igår efter hur många timmars jobb som helst. Så sova var jag värd.

Har ätit en påse lussekatter och russin till frukost, bra kämpat! Nu ska jag rida, senare åka mot stan och julbord på Avenyyyyy! :)

fredag!

Varje morgon då jag ska jobba väcker jag Micke. Han har fått som vana att kliva upp, ta med sig täcket, bli serverad fika i soffan kring strax innan 05. Det har jag igen då jag är ledig, då drar Han upp mig ur sängen kl 8 och tycker att sovmorgon är nog då. Nu blir det Bollnästrav ikväll Bergsåker. En ledig helg och julbord på Aveny väntar imorgon!

RSS 2.0