HEJ

Oh vänner! Jag är så glad. Hämtade idag en present från Skara. En häst, en stor och fin travare. Lindy Lane som fader, lovande men är såklart skadedrabbad. Lite vila och sakta fram så kan det gå bra.  Viktigast är att tillsammans med hästen få ha roligt och en bonus om han kommer fungera på banan. Känns redan som vinst att ha en sådan fin och genomsnäll häst i stallet, här utanför! Pappa och jag ska knåda, hålla tumme och knåda och se hur långt det håller. Skara-folk och ägaren, tack snälla!! :)
 

Eftersom han har rest 26 timmar och står på box till imorgon så har vi tagit en promenad. Och laddad är bara förnamnet. ;)
Nu ska jag ta min lilla hund och hennes stora kompis på en promme i skogen. Sedan blir det stallet igen. Extasssssssssss! :)

Lunch/middag

Vad skönt det är att gå ute i skogarna om hösten! Så mkt liv men ändå så "dött". Jag och hundarna tar en promenad varje dag. Jag och hästen passar också på att rida i skogen när vi tränar. :)
 
Har även börjat ta itu med lite kläder idag. Kläder som inte passar och kläder jag inte alls använder ligger/hänger och tar dyrbar plats. Samt lite hästprylar. - Sorterat, - knäppt kort och - ska säljas på tradera för lite och ingenting. Kan visa. :)
.
Nu är det dags för en sen lunch/tidig middag efter den sena frukosten. Blir enkelt:
Vita bönor med stekt bacon och champinjoner + blomkål.
 
Sedan jobb från 16 - ca 20. Effektiv tid!
 
 

höst & mat

Vad härligt med höst hörrni. Mörka, kylig(are) kvällar = Mer soffmys, värmeljus och mysiga kläder. Kunna se positivt på saker och ting är a och o för att må bra. Mer positivitet och mindre negativitet åt folket!
 
Är inne på första veckan, tredje dagen utan laktos och gluten. Är en typisk "laktos-människa" och äter alla mål med mer eller mindre laktos. Så lite jobbigt är det, men ger man sig gröne på att det går så går det. Spännande. 2 veckor långt expriment men kör hårt 1 vecka i alla fall för gladare mage. :)
Det var tidningen Tara som vi fick i tjejmilens goodiebag som skrev om fördelar att låta magen vila från dessa två ämnen. Känner igen symtom för överkänslighet så det är dags. 
 
Laktos = En kolhydrat som består av glukos och galaktos = Mjölkprodukter
Gluten = Sammansättning av protein = Vete, råg och korn.
 
Dagens frukost:
- Soyayougurt, naturell med blåbär, hallon, kanel och linfrön.
- 1 kokt ägg med majonäs
- 1 kall gluten/laktosfri kokkorv ( ;) )
- 1 banan
- 1 kiwi
- Lite russin (mumsssss)
 
Svårast på mornarna är mackorna. Hårdbröd med stark ost, mjukost eller leverpastej <3 Haha!
 


Nu blir det kaffe innan jag sätter igång med ngt vettigt - inomhusstök.
 

Höstrapport!

Har sammanlagt sprungit en mil på hela 2012. Helt plötsligt slår man av milen på timmen och vimmlar med Sture till fem på möra. Nöjd över orken.
 
Dock kom jag fram till att nästa år ska det inte plågas lika hårt. Så imorgon slår jag upp portarna för friska lungor och pigga ben, startar dagen med några km löp. Blir susen!
 
Känner mig glad att jag tänker tanken. Och att ett nyförvärv till stallet är på igång gör denna vecka skyhög i spänning e. Lindy Lane! Femårig Commander Crowe! ;) Mums! 
 
Nu tar jag med dator till sängen och seglar igenom några missade avsnitt Robinson, iaf ett innan jag somnar bort träningsvärken.
 
Natti :)

RSS 2.0