lördagsaftonen!

Har blitt bjuden av mor & far på räkcocktail samt fläskfilè, grönpepparsås och ugnsrostade potäter & rotsaker.
Hatar att jag ALLTID äter för mkt. Menatt. Förbränningen gör ju sin sak. Så TUR är väl dä!
.
Nu vänta på skjutsen till Steffen! Vin & kalas står på tappen! :)
PUSSSS

sunny saturday!

Jättetrevlig tillställning igår = jättesent i säng! Så idag jag unnade mig en sovmorgon efter denna hektiska jobbvecka. Idag har jag tagit det chillo! Vackert väder, så allt som görs blir liiiite roligare. Har gått en prommis med Tyra och nu blir det en ridtur!
.
Ikväll är det homecomingparty för & med Siggan, tsm med denna brud!
R A J !

Matodryckmittistada

Ohooo!! Nu blir det fest i stora lass. Buffe!! Jag blir chafför och skall senare på casinot och tiodubbla min tusenlapp från onsdagen! Pusss! :)

Vinar, det enda rätta ;)

Dricker vin och äter massa choklad i svallo. Så görbra komb då man behöver lite relax!
Snart bär jag med mig mina stressutslag tsm med vänner ner på puben och dricker kaffedrink innan krogen!

tönt i rosa

Nedrans virus. Det försvinner inte. Ingen direkt optimering för bättring heller eh. "Kroppen är skapt för att äta på dagen och sova på natten ". Jag går på tvärtom-metoden.

Kör natt 2/2. Imorgon efter sömn blir det lite jobb och ledigt i helgen tror jag. Det kan jag behöva så jag kommer ikapp mig! Men jag gillar det där intensititet!

Så i helgen blir det ridning och det som faller på. Fick lite nya ridkläder av pappa idag. Bra tycke för färg. Haha, rosa som favoritfärg är fortfarande lite pinsamt. Men den färgen gör mig glad. :) Glädje är bra.
 





Köp sympati med en gnutta empati!

"Överdriv inte något som är en bagatell, men som kan få stora proportioner om det tuggas om för ofta"
Mitt horoskop för idag torsdag. Kanske man ska ta och leva efter det? Låter klokt i alla fall.

Nu är det bara 2 timmar kvar. Så skönt. Hoppas jag somnar som en stock då jag kommer hem. Jag måste så kroppen blir pigg. Allt för länge har jag gått på halvfart. Får jobba stenhårt för att hänka ett normalt livstempo.


gör mig till ett ego!

Tur man är bra på någonting. Fasader och sånt.

Natten börjar rinna iväg och nu går jag in på den jobbigaste perioden (för mig) 03 - 4.30. Där någonstans vill man smådö. Heh!

jag tänker dra åt mig mitt fina sunda förnuft och spöa tid med nytta. Samtidigt konstatera att man måste göra val i livet. Och egentligen? Man ska va EGO!


sjuk men inte sjuk.

Fick gå hem tidigare från jobbet idag. För min kropp blev attackerad av en massa utslag. Vad händer liksom? Svaret är givetvis avvaktning. Inget tyder på smittsprid eller något som kan behandlas. Så, det är bara vänta och kanske sluta stressa och lära sig att ta hand om sig själv? Hur gör man det när man alltid placerar sig själv i rummet bredvid... Hehe!

Nyss ätit ostpaj med sallad och massa brie och mjukost. Hehe nördar cheese.
En tuppis på schemat om jag ska palla natten på jobbet 21 - 7!

Söker energi!

Varför är jag apslut? Somnade med morgonrocken på efter kvällsduschen igår. Sov till 10 imorse, ätit mycket & nyttigt, ridit (varit ute & fått frisk luft) slutligen jobbat kvällen. Och är helt färdig. Ögonen har vägt bly hela dagen för att Inte tala om sista timmen här. Ne nu ska jag sova. För imorgon stiger jag upp till 8 för att strukturera och försöka få dagen i rullning som passar både mig och mina kunder!

det är de små grejerna som gör det!

Helgen har bestått av jobb, ridning och mamma & pappa.
I fredags
bjöd jag på trerätters. Västerbottenpaj m. tillbehör 
- Pepparbiff m. tillbehör - Toscapäron & minchokladjordgubbs
m. glass & grädde!

Igår lördag hade vi ost + räkfrossa.
Tyckomett!

Idag är jag på jobbet från 7.30-21. Så ikväll blir det inte
mycket till överS! Ska se film & fika. Det i kombination med
lugnet efter yttligare en 60-timmars-vecka är susen!



Hejsan!

Idag slutar jag 16 på ena jobbet. Direvt iväg och klippa. Sedan blir det ledigt! Jag längtar efter några lediga avkopplande timmar! Det kan behövas innan helgen och innan nästa vecka och innan imorgon.

Ajja. SKA ut och promenera en kvart innan rasten är slut!

PUSSPUSS!


life is life

Börjar med 7 - 21.30 och avslutar med 7.30 - 21. Äint härligt så säg?
Nu ska jag gå ut på en 20 minuters promenad i solen så jag har massa energi till em + kvällen!






Måndag

Hej! Vet ni vad som gör mig less? Segt internet som gör att jag inte kan se Pettson & Findus samt omänskliga människor som har vildare, fast sämre fantasi än självaste Astrid Lindgren. Det kallas misslyckad!
.
Ligger och tar igen mig efter en sansad dag. Har nyss ätit middag med Micke & Ida. Grillad karré, kyckling och champinjner med sallad och gratäng! Mums!
.
Ska heja på att Micke hinner följa mig till Birsta och handla. Sämst att handla själv! :)

Goforit

Så skönt att jobba söndagar. Istället för att ligga och tycka synd om sig själv för det är måndag dagen därpå kliver man in i verkligheten på en gång! Och nu är det gjort.

Imorgon blir en mjukisdag:
* 7.30 upp o hoppa, gå med Tyra
* 8.00 hänga på Ica-låset för att köpa frulle
* dega vid tv eller rida på förmiddagen
* 12.00 till jag är klar - jobba!
.
Mornar/förmiddagar som man kan planera in i minsta detalj och göra till vad man vill är ljuvligt!
.
Nu är jag hemkommen och nyduschad. Det blir sängen och lite Pettson & Findus på SVT-play! Hehe barnprogga!! Blir nostalgisk :)

@work!

Råkade bryta min vita linje ganska kvickt. Jag var liksom tvungen. Intog endast vitt vin och en mängd som var rätt ok. Så jag förlät mig själv idag. Bra där!

Sitter på rast just nu. Brukar alltid kuta hem och stressa på under rasterna. Men idag kände jag, nä varför då? Uscha yscha förjämnan! Idag ska bli en dödag på högsta nivå. Jag ska inte ta ett steg i onödan, inte en tanke för långt och trycka precis allt vad jag vill ha!


görgla` skamanva

Ligger och väntar ett sista anrop under min chafförkväll. Kommer känna mig riktigt nöjd att göra en sleeper snart. Efter en god flerrätters tidigare ikväll och maxmat som Ida strax levererar hör fredagnatten till.



Trevlig helg!

Yeahright!

*Pannkaka & glass * tvätta * promenad * klippa * middag på skönsmon ikv! * helg!

Teknik i mitt hjärta

Iphone 4 CHECK! Dator + internet CHECK! Iphone krossad både fram och baksida, samt internet avbrutit/trasigt CHECK! Amen äman nå klantirå?! :):):) Haha tur att materiella ting endast är slantar och inget annat. Ni vet, livsglädje köper man inte! Snart är det helg. Så skönt att jag lagt mig otillgänglig vid jobben samt inte ett endaste party på agendan! Planen är myshelg och jag vill inget annat, mummms! Nu ska jag proppa lite mer glass och gottis för att sedan gå ut med Tyra en sista sväng innan nattning!

Onsdag!

Fan då! Jag som skulle göra 100 situps varje dag fram till sommaren från och med förra veckan, har lyckats tre dgr.. Egentligen är det inte jobbigt och inte ens tidskrävande.
.
Annars har jag bara hunnit jobba och umgåtts med kompis, ganska nyttig tid. Vill få igång ridningen på riktigt!
.
Nu ska jag iväg och jobba till halv tio ikväll.
Puss!

Goder morgen!

Jag som precis andades ut och var glad över att jag slapp förkylningen. Men tji fick man för det, vakna upp med jordens halsont, kan knappt svälja. Dricker te nu och ska snart äta. Mat måste man ha oavsett, blir aldrig frisk annars. Aja, städa och greja på innan jobb 11.30-21.00!

Iphonebloggar!

I eftermiddags kom vi hem från Åre. Haft så himla bra vecka där, tack alla! :) Däremot har jag bestämt mig för att inte parta på några helger, spännande att se resultatet. Men för mkt av det goda är aldrig bra! Nu har jag nyss tryckt tacos, chips och choklad. Ligger och kollar på Big Mama och funderar på om jag ska vara gullig och hämta folk från staden om några timmar...

Friday!

Premiär i bloggen från iPad. Paddar och vinar.
Ska sminka mig klart å fixa frippen. Går in hårt för att få en lika göttingen kväll igen. Gårdagen är hög i rang! Peppaaa!!

kunde dö för dig

Hoppsan vad många låtar som är ute nu som matchar mitt tycke & smak, gillii!

Pojkarna kom på idèn att vi ska laga middagen här ikväll. Och dem får skylla sig själv kan jag lova. Tänkte köpa en tung dyr köttbit. Men vad gör det när det ändå blir skosula. Hoppas Steffen är bra på mat och tar över kommandot. Så hackar jag gurka på ackord!

I övrigt rullar barnkanalen för fullt. Haha, blir glad av barnprogram, lättsamt också. Vill ha allt enkelt har jag märkt. Haha, lazy! :)
- Ska gå med Tyra, en rejäl prommis. För det ä hon värd. Lättsammare djur kommer jag leta ihjäl mig efter... ~ Bigheart! ~


norlie & kkv!

Igår var en så kallad superkväll! Allt flöt och var precis lagom. Steff & jag blev ett par pjöx rikare. En i sällskapet lite fattigare... "Var är min klocka? Den kosta en halv krogkväll - fyratusen"

Ajja nuså. Ska gå med hunden, leta klocka sedan bege mig på gymmet för att löpa lite, alternativt några simlängder....

Bygget!

En (falsk) önskning är att jag skulle kunna leva på god mat, hjortronglass och baileyscoffee varje dag. Glädje från Åre :)

RSS 2.0