ÄNTLIGEN

Nu har jag fått bort min beige'a, tråkiga, smått avsmakliga bloggdesign!
Den här känns bättre. Förutom den svarta randen till höger och den några år gamla bilden. Men men, jag har typ INGA bilder på mig själv, speciellt inte på den här datorn (skoldatorn). Och jag klarar mig bra utan kan jag lova.
Det här får helt enkelt duga! :)

Micke kommer och hämtar mig 15.30, då ska vi hämta upp Anna och Erika. Sedan bär det av till Bergsåker och hämta foder till hästarna. Pappa är borta i helgen, så han vill ha lite hjälp dåååe. :) 

Tänk att schampo började användas 1930! Och alla år som gått innan dess tvättades håret med tvål, knappt de. :o HAHA

Apropå schampo. Vet ni att det är samma basingredienser i alla schampon, billiga som dyra.
Och nu för tiden, ute i butikerna finns det som på salonger, schampon för färgade/torra/fina hår m.m. Ett hårstrå vi kan se på utsidan huvudet är dött. Det är svårt att reparera, men man kan ju hjälpa håret.
Så satsa på att ta hand om håret genom att använda mindre värme så som plattång och hårfön, tvätta det mer sällan, borsta inte håret mer än vad du behöver! Använd inpackning, massera hårbotten, pussa på det. Fixa det inte varje dag. Skönhet kommer inifrån! ;)



Mitt hår och Loreal Elvital Anti-Breakage passar ihop. Jag har väldigt lockigt och torrt hår, jag har testat Kerasatase, Wella-, Loreal-professional m.m.. En massa dyrare varianter iaf och det ger absolut ingen differens på hårkvalitèn. Självklart har alla schampon olika lukt. Men men, det finns glanssprayer/serum med dundergo lukt. ;)

Just hårprodukter är lite spännande för mig i dessa tider, jag har nämligen detta ämne som projektarbete. :D

Ikväll ska jag bryta min "ta hand om håret-grej". Jag ska nämligen dra ut mina ofixade lockar med en 220 graders varm plattång, spraya och känna. Men självklart ska jag använda min Wella Flat Iron spray, den är så braaaaaa! :)

Nu ska vi planera vårat grupparbete inom socialism. ;)

PUSS

Kommentarer
Postat av: Isabell

Du som är så fin i lockar

2009-10-02 @ 14:24:34
URL: http://isabellisen.blogg.se/
Postat av: selmadee

jag har ju sagt till dej i alla år att du har världens finaste lockar så kasta bort plattången.

2009-10-02 @ 18:39:45
Postat av: Marie Svensson

Du som har så fina lockar. Om jag bara hade en liten gnutta av dina lockar vad gladd jag skulle vara. Kramar från oss

2009-10-03 @ 10:28:14
Postat av: FRIDA

Hiihih, taaaack! Ni ska veta att jag är nöjd över mina lockar och jag är även glad över att plattången finns. För ibland blir man less och då är det skönt att bara dra ut lockarna och slippa bry sig. Haha! :)

2009-10-06 @ 10:40:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0